Maandag 26 april in Chateau Meiland: zorgen om magere Martien

Maandag 26 april in Chateau Meiland: zorgen om magere Martien
Is de pater familias nog wel gezond?

Kijktip :

Ook de komende maandag kunnen we op SBS6 weer genieten van nieuwe avonturen van de familie Meiland. Alhoewel, avonturen... in deze aflevering van Chateau Meiland zijn er vooral zorgen om de wel érg magere Martien.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Schilderij
In levenden lijve is Martien Meiland al niet de breedste, maar als ze het schilderij onder ogen krijgen waarop de familie is vereeuwigd valt het ze op dat Martien wel érg mager is. Klopt dit "realistische groepsportret" echt? Gelukkig krijgt de familie Bossche bollen mee en ze vragen zich af hoeveel calorieën er in zo'n lekkernij zitten.

Lees verder onder de video's.

Taart-met-vulling
Het moeten er minstens evenveel zijn als in de taart-met-vulling die Maxime heeft besteld voor haar gender reveal party. Is ze zwanger van een jongen of een meisje? Dat is te zien in de nieuwste aflevering, die eigenlijk de voorlaatste zou zijn. Speciaal voor de fans heeft SBS6 besloten op maandag 3 mei nóg een aflevering uit te zenden!

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag 26 april in Chateau Meiland: zorgen om magere Martien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier