Vrijdag in Beau: Ferry Doedens over nieuw programma Socials, Seks & Centen

Vrijdag in Beau: Ferry Doedens over nieuw programma Socials, Seks & Centen
De gasten van vrijdag 23 april

Kijktip :

Hij is de afgelopen tijd vaak negatief in het nieuws verschenen, Ferry Doedens. Al eerder over zijn stop bij GTST en recentelijk over zijn nieuwe carrièremove. Hij startte namelijk een Only Fans account die de gemoederen flink bezig heeft gehouden. Vanavond schuift hij aan om over zijn nieuwe programma te praten wat alles te maken heeft met de nieuwe weg die de acteur is ingeslagen. Wie zijn er nog meer te gast?

De gasten bij Beau van vrijdag 23 april

  • Ferry Doedens, die we kennen als Lucas Sanders uit GTST, kwam de laatste tijd herhaaldelijk in het nieuws. Hij werd op non-actief gezet, maar vond zijn geluk in de wereld waarin seks sells. Hij schuift aan bij BEAU om te vertellen over de serie 'Socials, Seks & Centen.’
  • We hebben er allemaal zin in, en vanaf woensdag kan het weer: de terrassen op! Ondertussen lijkt de situatie op de IC's nog altijd niet de goede kant op te gaan. Aan tafel horecaondernemers Cas Jansen en Tess Posthumus.
  • Freek Vonk reist normaal de hele wereld over om ons kennis te laten maken met alle schatten uit de wildernis. Nu zit hij al een aantal maanden thuis. Maar vanavond haalt hij de wildernis naar de studio: hij neemt een uniek dier mee en vertelt er alles over!
  • Boudewijn de Groot zal niet meer op het podium staan, dat maakte de zanger vandaag bekend. Hij stopt met optreden. Voor Dave von Raven van The KIK is De Groot zijn grootste inspiratiebron. Vanavond vertelt hij waarom en speelt hij uiteraard een klassieker!
  • We hebben er allemaal zin in, en vanaf woensdag kan het weer: de terrassen op! Ondertussen lijkt de situatie op de ic's nog altijd niet de goede kant op te gaan. Aan tafel David Jongen, bestuursvoorzitter van het Zuyderland Ziekenhuis en Ikram Cardinaal, ic-verpleegkundige.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: Ferry Doedens over nieuw programma Socials, Seks & Centen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier