Vanavond op tv: finale We Want More, Hadewych Minis in Sterren Op Het Doek en meer

Vanavond op tv: finale We Want More, Hadewych Minis in Sterren Op Het Doek en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 24 april

Kijktip :

Vanavond kun je onder meer kijken naar de grote finale van We Want More en wordt duidelijk welke artiest er met 100.000 euro vandoor gaat. Maar je kunt ook zien hoe Hadewych Minis wordt geportretteerd in Sterren Op Het Doek. Of kijk je liever naar een mooie dramafilm, een spannende realityserie of Ik Vertrek, Even Weg? Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 24 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Helden Van Hier - Op Interventie

RTL 5
20:00 uur

Vanavond start het tweede seizoen van het Vlaamse realityprogramma Helden Van Hier - Op Interventie waarin het werk van de politie in Vlaams Limburg wordt gevolgd. De afleveringen zijn twee zaterdagen van 20:00 tot 00:00 uur met vier afleveringen achter elkaar te zien. Zowel kleine interventies als spectaculaire achtervolgingen of invallen met getrokken wapens zijn te zien. En waar de camera voor de veiligheid moet stoppen, filmen de bodycams van de agenten verder. Inspecteurs Dimitri en Jeroen van het overlastteam gaan in de eerste aflevering op patrouille in de wijken. Een beruchte dealer weet te ontsnappen na een negatieve controle, maar het interventieteam plant een inval om hem alsnog te pakken. Ook komt er een noodoproep binnen over een gewapende overval door twee gewapende mannen verkleed als personages uit de serie 'La Casa de Papel'.


Finale: We Want More

SBS 6
20:15 uur

In de finale van We Want More nemen de overgebleven deelnemers, die in verschillende genres zingen, het tegen elkaar op. De winnaar gaat met 100 duizend euro naar huis. In We Want More kwamen de afgelopen weken allerlei muziekgenres voorbij. Van folk tot pop tot opera. In de finale komen de beste deelnemers uit de halve finales van de afgelopen weken terug voor de spannende ontknoping. Opnieuw krijgen juryleden Ali B, Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en André Hazes hulp van een honderd-koppige thuisjury in het bepalen van de winnaar.


Ik vertrek, Even weg: wijnproeverij en dansworkshop

NPO 1
20:30 uur

In de tweede aflevering van Ik Vertrek: Even Weg gaan opnieuw twee oud-deelnemers van Ik Vertrek op bezoek bij elkaar. Met deze week stellen uit Frankrijk en Spanje. Cosmas en Nicole vieren vakantie bij Bart en Christa, die zich na heel wat omzwervingen op een boot in de haven van Valencia hebben gevestigd. Van wijnproeverijen, tot een fietstocht door de stad; Bart en Christa doen alles om het hun gasten naar de zin te maken. Ook het bezoek van Bart en Christa aan het vakantieverblijf van Cosmas en Nicole in Zuid-Frankrijk belooft behoorlijk enerverend te worden. Hond Louis besluit het antieke meubilair te gebruiken als plaspaal, en als Bart en Christa worden uitgenodigd om deel te nemen aan een dansworkshop, wordt zelfs Bart een beetje verlegen.


Sterren op het Doek: Hadewych Minis

NPO 2
20:30 uur

Actrice en zangeres Hadewych Minis wordt deze week geportretteerd door drie kunstenaars in Sterren op het Doek. Ondertussen is ze openhartig in gesprek met presentator Özcan Akyol. Na een succesvolle carrière als actrice, met twee Gouden Kalveren op zak, besluit Hadewych Minis de stap te wagen naar soloshows als zangeres en muzikant. In de Kleine Komedie vertelt ze Özcan Akyol in het bijzijn van drie getalenteerde kunstenaars over de hechte band met haar moeder en het effect van de scheiding van haar ouders op haar als jong meisje. Ook spreekt ze openhartig over hoe ze haar angsten overwint en toch elke keer in het diepe springt.


Terug: 1000-lb Sisters

TLC
21:00 uur

In een nieuw seizoen van 1000-lb Sisters wordt het leven van de zeer zware en enthousiaste zussen Amy en Tammy Slaton steeds opmerkelijker. Tijdens het afvallen zijn er meer ups en downs dan ooit tevoren. Elke zaterdag om 21:00 uur op TLC. De zwaarlijvige zussen wogen tot het vorige seizoen samen meer dan 1000 Amerikaanse ponden, wat neerkwam op een slordige 450 kilo. Ze besloten beiden voor een maagoperatie te gaan, maar alleen Amy kwam in aanmerking omdat ze vooraf zelf voldoende gewicht had verloren. Het gevolg is dat Amy nog 'maar' 125 kilo weegt, terwijl haar oudere zus nog op haar oude gewicht zit. In dit nieuwe seizoen is te zien dat Amy inmiddels is getrouwd en samenwoont met Michael. Samen zorgen ze voor Tammy die naast hen is komen wonen, maar of dat zo kan blijven is de vraag. Amy heeft namelijk bijzonder nieuws: ze is zwanger. Het is een langgekoesterde droom, maar ook eentje die niet zonder risico is, omdat haar operatie nog maar kort geleden is. Amy bezorgd dat ze nu niet meer voor Tammy kan zorgen, waardoor ze haar aanmoedigt zelfstandiger te worden. Om Tammy te helpen, besluit broer Chris ook af te vallen en voor een operatie te gaan. Kan hij Tammy stimuleren?


Dramafilm: The Salesman

NPO 2
00:05 uur

In het Iraanse drama The Salesman, betrekken Emad en Rana een nieuw appartement in Teheran nadat hun eigen woning door werkzaamheden dreigt in te storten. De vorige bewoonster van het appartement lijkt overhaast vertrokken. Wanneer een vreselijk voorval Rana treft, blijkt de achtergrond van de vorige huurster hier iets mee te maken te hebben. Emads zoektocht om te achterhalen wat er precies is gebeurd, zal het leven van het jonge koppel dramatisch veranderen.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV