Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 16

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 16
Kijktips voor 24 t/m 30 april

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in april 2021.

Kijktips van Gids.tv

Stowaway (nu te zien)

Netflix

Tijdens een missie naar Mars veroorzaakt een onvrijwillige verstekeling per ongeluk ernstige schade aan de toeleveringssystemen van het ruimteschip. Als de voorraden slinken en er fatale gevolgen dreigen, moet de crew een loodzware beslissing nemen. Lees hier waar je vanaf 22 april Stowaway kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Stowaway.

Shadow and Bone, S1 (nu te zien)

Netflix

Krachten spannen samen tegen een jonge soldaat die een kracht onthult waarmee haar wereld kan worden verenigd. Gebaseerd op de Grishaverse-romans van Leigh Bardugo. Bekijk hier waar je vanaf 23 april Shadow and Bone kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Shadow and Bone.

Misfit 3: De Finale (nu te zien)

Netflix

Het schooljaar voor Julia, Nick en Sterre start bijzonder goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen zelfs optreden tijdens een grote nationale liveshow. Totdat na het samenvoegen van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op Hoogland belandt, inclusief hun eeuwige rivale Babette. Lees hier waar je vanaf 23 april Misfit 3: De Finale kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Misfit 3: De Finale.

Things Heard & Seen (29 april)

Netflix

Een kunstenares verhuist naar de Hudson-vallei en begint te vermoeden dat haar huwelijk een duistere sinistere kant heeft, nog erger dan de sinistere geschiedenis van haar nieuwe huis. Lees hier waar je vanaf 29 april Things Heard & Seen kunt kijken.

The Mitchells vs The Machines (30 april)

Netflix

Het avontuur begint wanneer het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen en ze niet kan wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven te beginnen. Haar plannen worden echter verstoord als haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. En op het moment dat ze denken dat dit reisavontuur niet erger kan, belandt het gezin plotseling midden in een ware robot opstand. Lees hier waar je vanaf 30 april The Mitchells vs The Machines kunt kijken.

Verder op Netflix

Fatma (27 april)
Go! Go! Cory Carson, S4 (27 april)
Sexify, S1 (28 april)
Headspace Guide to Sleep (28 april)
Yasuke (29 april)
And Tomorrow the Entire World (30 april)
The Unremarkable Juanquini, S2 (30 april)
The Innocent, S1 (30 april)
Pet Stars, S1 (30 april)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV