Vanavond op tv: 3 op Reis Specials, TV Show, Deze quiz is voor jou en meer

Vanavond op tv: 3 op Reis Specials, TV Show, Deze quiz is voor jou en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 25 april

Kijktip :

Ook vanavond is er weer genoeg leuks te zien op televisie. Zo kun je kijken naar het nieuwe programma 3 op Reis Specials over de leukste en meest interessante reisontwikkelingen. Verder is Linda de Mol weer terug met Deze quiz is voor jou en Ivo Niehe met TV Show. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 25 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: 3 op Reis Specials

NPO 3
19:45 uur

Reisprogramma 3 op Reis start vanavond met een reeks van twaalf specials over de leukste en meest interessante reisontwikkelingen. Terug naar de wildernis, off the grid, slow travel of #vanlife? De ene na de andere reistrend verovert de wereld. 3 op Reis brengt ze de komende weken in beeld. De uitzendingen zijn voor en tijdens de pandemie gefilmd. De eerste aflevering gaat over wildkamperen. Bijna iedereen droomt wel eens van de romantiek van wildkamperen: waar je maar wil je tent opzetten, het gevoel van complete vrijheid. Helaas mag je in Nederland niet zomaar overal je tent neerzetten, maar je kunt dichterbij komen dan je denkt. Dzifa Kusenuh verkent namens 3 op Reis de mogelijkheden, van een microavontuur in iemands achtertuin tot bushcraften en paalkameren. Er zijn opties genoeg in eigen land. Elke zondag rond 19:45 uur op NPO 3.


Deze quiz is voor jou: opnieuw leren lopen

SBS 6
20:00 uur

Deze week spelen de duo's Frank Dane & Jelte van der Goot (radio) en Anita Witzier & Irene Moors (tv) om zoveel mogelijk geld te verdienen om Romano te helpen bij zijn proces om weer te kunnen lopen. Romano kreeg in 2018 een ernstig ongeluk met zijn scooter. Hij belandde vier maanden in coma en kon helemaal niets meer. Inmiddels heeft hij weer leren eten, praten en zelfstandig ademen. Hij kan niet meer lopen en fysiotherapie kan hem hierbij niet helpen. De familie heeft een behandeling in Antwerpen gevonden die met speciale robots hem kunnen laten bewegen. Romano is door een crowdfunding drie maanden geholpen in België, maar inmiddels is al het geld op en heeft hij eigenlijk nog tien maanden therapie nodig om weer meer te kunnen lopen. Dit kost 3000 euro per maand. In Deze quiz is voor jou spelen twee duo's van BN'ers zoveel mogelijk geld bij elkaar voor iemand die dit heel goed kan gebruiken. De persoon die verrast wordt is op bezoek bij de persoon die het geregeld heeft en dan gaat plots de tv aan met het goede nieuws van Linda de Mol...


Terug: TV Show

NPO 1
21:15 uur

De TV Show is terug met een nieuw seizoen waarin Ivo Niehe beroemdheden portretteert. Dat doet hij iedere zondag rond 21:20 uur op NPO 1. In de eerste aflevering een portret van de nu 23-jarige Amanda Gorman. Deze jonge Amerikaanse leed ooit aan een spraakgebrek, maar wist tijdens de inauguratie van President Biden miljoenen mensen in het hart te raken met haar gedicht The Hill We Climb. Ook het verhaal van kunstenaar Peter Riezebos. Hij heeft in China inmiddels de status van een popster, maar de weg er naar toe kende diepe dalen tot hij de vrouw van zijn leven ontmoette.


Medialogica: Hydroxychloroquine-hype

NPO 2
22:10 uur

Argos Medialogica duikt deze week in de hydroxychloroquine-hype die ontstond tijdens de coronapandemie. Over hoe een niet-werkend medicijn met heftige bijwerkingen in de beeldvorming tot wondermiddel is gebombardeerd. In het begin van de coronapandemie worden twee malariapillen gezien als hét middel tegen Covid-19: chloroquine en hydroxychloroquine. Wereldwijd presenteerden artsen en onderzoekers het stokoude medicijn als wondermiddel. In Nederlandse ziekenhuizen is het op grote schaal ingezet en zijn er waarschijnlijk duizenden patiënten mee behandeld. Patiënten bleken niet beter te worden van het middel. Sterker nog, volgens onderzoekers is het voor een deel van de patiënten zelfs schadelijk geweest. Toch houdt het oude malariamiddel de gemoederen, nu een jaar nadat artsen in de ziekenhuizen stopten met voorschrijven, nog altijd bezig. Hoe kon een omstreden medicijn uitgroeien tot zo'n grote hype?


Live: Oscars 2021

FOX
02:06 uur

FOX zendt de uitreiking van de Oscars uit in de nacht van zondag 25 op maandag 25 april tussen 02:00 en 05:00 uur. Daarvoor is vanaf 00:30 uur de rodelopershow The Red Carpet te zien.

Bekijk hier op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is

Elk jaar richten de entertainmentcommunity en filmfans over de hele wereld hun aandacht op de Academy Awards, beter bekend als de Oscars. FOX zend de hele ceremonie ooit. Daarin is te zien wie de hoogste onderscheidingen in de film ontvangen. Vanwege corona gaat het dit jaar anders dan anders. In het Dolby Theater is een beperkt aantal mensen aanwezig. Er is geen publiek, alleen de genomineerden en presentatoren zijn erbij. Tijdens de pre-show vanaf 00:30 uur vertellen voormalige winnaars het verhaal achter hun toespraken, vertellen sterren en filmmakers waarom zij elk jaar naar de Oscars kijken en worden memorabele momenten van de afgelopen jaren getoond.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: 3 op Reis Specials, TV Show, Deze quiz is voor jou en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier