Nieuw op Netflix: The Mitchells vs the Machines vanaf vrijdag te zien

Nieuw op Netflix: The Mitchells vs the Machines vanaf vrijdag te zien
Van de makers van The LEGO Movie en Spider-Man: Into the Spider-Verse

Kijktip :

Phil Lord en Chris Miller zijn weer bezig geweest de laatste tijd. Na Into the Spider-Verse is het tijd voor een volgend animatie-avontuur. The Mitchells vs the Machines is vanaf vrijdag 30 april te zien op Netflix.

Lees hier welke films en series je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Het verhaal
Het avontuur begint wanneer het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen en ze niet kan wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven te beginnen. Haar plannen worden echter verstoord als haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. En op het moment dat ze denken dat dit reisavontuur niet erger kan, belandt het gezin plotseling midden in een ware robot opstand.

Lees hier komend weekend onze recensie van The Mitchells vs the Machines.

In de stemmencast vinden we onder meer Olivia Colman (The Crown), Fred Armisen (The Little Hours), Conan O'Brien en John Legend. Deze productie is geregisseerd door Mike Rianda (Gravity Falls).

Lees hier waar je vanaf 30 april The Mitchells vs the Machines kunt streamen. Genre: Animatie. IMDb-score: n.n.b.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV