Recensie: The Mitchells vs the Machines is avontuurlijke en drukke animatiefilm

Recensie: The Mitchells vs the Machines is avontuurlijke en drukke animatiefilm
Van de makers van The LEGO Movie en Spider-Man: Into the Spider-Verse

Film :

Vanaf 30 april staat The Mitchells vs the Machines op Netflix. Phil Lord en Chris Miller zijn weer bezig geweest de laatste tijd. Na Into the Spider-Verse is het tijd voor een volgend animatie-avontuur. Lees hier de recensie van The Mitchells vs the Machines.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Roadtrip
Het avontuur begint wanneer het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen en ze niet kan wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven te beginnen. Haar plannen worden echter verstoord als haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. En op het moment dat ze denken dat dit reisavontuur niet erger kan, belandt het gezin plotseling midden in een ware robot opstand.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Deze film moet het van zijn snelheid hebben: de ene visueel meesterlijke scène volgt de andere op, af en toe zelfs op een hyperactieve wijze. De humoristische ondertoon werkt heel goed en de animaties hebben veel weg van het andere werk van de heren Lord en Miller. Heel af en toe zie je terug dat de makers van de geniale animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse ook achter deze film zit, maar vaker leiden de achtergronden en de B- en C-plotjes de kijker flink af. Helaas komt deze film niet in de buurt van zijn voorgangers: 3,5 ster.

Cast
In de stemmencast vinden we onder meer Olivia Colman (The Crown), Fred Armisen (The Little Hours), Conan O'Brien en John Legend. Deze productie is geregisseerd door Mike Rianda (Gravity Falls).

Vanaf 30 april 2021 is The Mitchells vs the Machines te kijken op Netflix. Genre: Animatie. Tijdsduur: 113 minuten. IMDb-score: 8,3.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV