Vanavond op tv: Help, mijn man is klusser! & Socials, Seks & Centen

Vanavond op tv: Help, mijn man is klusser! & Socials, Seks & Centen
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 26 april

Kijktip :

John Williams trapt vanavond een nieuw seizoen van zijn tv-hit Help, mijn man is klusser! af en dat zorgt uiteraard direct voor vuurwerk. Ook kun je gaan kijken naar de persoonlijke ontdekkingstocht van Ferry Doedens in Socials, Seks & Centen en uiteraard is ook Chateau Meiland er weer gewoon. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 26 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Socials, Seks & Centen

NPO 3
20:25 uur

In drie afleveringen gaat acteur Ferry Doedens op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van sexy social media. Dat is de komende maandagen om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Expliciete content
Het is de nieuwste socialmediahype: platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Ferry is zelf onlangs in die wereld gestapt, maar hij is al bescheiden succesvol.

Kwetsbaar
Toch leven er bij Ferry ook nog een hoop vragen. Sinds bekend is dat hij op het platform OnlyFans te zien is, is hij ook kwetsbaar en bij vlagen onzeker. Hij onderzoekt welke consequentie snel veel geld verdienen heeft aan je bekendheid achter een betaalmuur. En vooral: waar ligt de grens?

Keuze
Bekende influencers, die dezelfde keuze hebben gemaakt om achter een betaalmuur zichzelf van hun meest pikante en expliciete kant te laten zien, komen aan het woord. Ook gaat Ferry in gesprek met familie en vrienden, wat vinden zij van het pad dat hij nu is ingeslagen?


Chateau Meiland: magere Martien

SBS 6
20:30 uur

De Meilandjes vinden Martien wat mager en Maxime maakt bekend of ze een jongen of een meisje krijgt.

Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv.

Vereeuwigd
De familie Meiland is vereeuwigd op een schilderij en het realistische groepsportret wordt onthuld, maar wat is Martien mager op het schilderij.

Onthullingsfeestje
Ze krijgen Bossche bollen mee. Hoeveel calorieën zouden daarin zitten? Minstens evenveel als in de taart-met-vulling die Maxime heeft besteld voor het onthullingsfeestje; is ze zwanger van een jongen of een meisje?


Nieuw: Ewout aan de Grens

RTL 5
20:30 uur

In het nieuwe programma Ewout aan de Grens volgt Ewout Genemans de mensen van de Koninklijke Marechaussee en ziet hoe divers hun werk is. Elke maandag om 20:30 uur op RTL 5.

Angstaanjagend
Ewout is bij spectaculaire drugsvangsten op vliegveld Maastricht en angstaanjagende momenten met de politie op Curaçao.

Zwaarbeveiligd
De Koninklijke Marechaussee doet ook drugscontroles op de onstuimige zee bij Bonaire, vindt 'inklimmers' bij Hoek van Holland en is actief bij zwaarbeveiligde waardetransporten.

Bolletjesslikkers
Op Schiphol komen onder meer doorgeslagen passagiers, bolletjesslikkers en criminelen voorbij.


Docu: Claudia de Breij - Hier zijn wij

NPO 2
20:30 uur

Claudia de Breij beseft in coronatijd hoezeer ze het podium mist om zich te kunnen uiten. Met muzikanten Michelle Samba en Abdelhadi Baaddi brengt ze nieuwe zelfgeschreven liedjes op het toneel die het wonderbaarlijke leven en oorlogsverhaal van Heintje Davids vertellen, maar die in essentie ook over henzelf gaan. Want voor alle drie is het podium dat ze bevochten niet vanzelfsprekend.

Grappenmaakster
Hendrika David was een Nederlands-Joodse variétéartieste die vanaf 1907 tot aan haar dood in 1975 onder de naam Henriëtte Davids carrière maakte als zangeres en bijdehante grappenmaakster. Ze was het bekendst onder de naam Heintje Davids.

Dik en lelijk
Haar vader Levie David was al bekend als komiek en caféhouder en liet zijn andere kinderen ook op het podium spelen, alleen Heintje niet. Haar vader vond haar namelijk te dik en te lelijk om op het podium te staan. Heintje geloofde zelf wel in haar kunnen, ging aan de slag en heeft hem het tegendeel bewezen.

Emotionele scènes
Claudia de Breij, Michelle Samba en Abdelhadi Baadi herkennen zich in de worsteling van Heintje; verteld worden dat je niet op het podium hoort, maar niets liever willen dan daar staan. Het levert dan ook emotionele scènes op als ze het leven van Heintje Davids doorlopen aan de hand van liedjes en verhalen.


Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

RTL 4
20:31 uur

In het nieuwe seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser! schakelen radeloze vrouwen weer de hulp in van John Williams en zijn klusteam om hun man tot de orde te roepen. Elke maandag om 20:30 uur op RTL 4.

Elf jaar
In de eerste aflevering reizen John en het team af naar het noordelijk gelegen Ter Apel. De 52-jarige Ina probeert al ruim elf jaar om haar man, Klaas, aan het werk te krijgen.

Klaar me
Maar het is tevergeefs. Ina is er flink klaar mee. Ze is dan ook blij als Klaas de hulp lijkt te accepteren, maar wil hij eigenlijk wel dat het huis afkomt?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Help, mijn man is klusser! & Socials, Seks & Centen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier