Nieuw realityprogramma Bouw je Droom: Het Wylde Pad vanaf woensdag op Net5

Nieuw realityprogramma Bouw je Droom: Het Wylde Pad vanaf woensdag op Net5
Zonder ervaring een vakantiepark beginnen!

Kijktip :

In het nieuwe realityprogramma Bouw je droom: Het Wylde Pad beginnen interieur-influencer Rachel van Sas en haar man Willem zonder ervaring een vakantiepark in Friesland. Het programma is vanaf 28 april elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net5.

Bouw je Droom: Het Wylde Pad gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gierige gasten
Rachel en Willem starten aan het avontuur met huisvriend Martijn Manschot, bekend van het succesvolle platform Gierige Gasten. Ze willen en nu onaantrekkelijke plek in het noorden van het land omtoveren tot een bruisend vakantieoord vol eigentijdse events en ontspanning.

De tekst gaat verder onder de video's

Aan enthousiasme, creativiteit en inventiviteit geen gebrek. De drie jonge ondernemers zijn er dan ook van overtuigd dat er niets mis kan gaan met hun nieuwe levensveranderende project.

Bouw je droom: Het Wylde Pad is vanaf woensdag 28 april elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Bouw je droom: Het Wylde Pad terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw realityprogramma Bouw je Droom: Het Wylde Pad vanaf woensdag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier