Waargebeurde feelgoodfilm Blinded By The Light staat nu op Netflix

Waargebeurde feelgoodfilm Blinded By The Light staat nu op Netflix
Pakistaanse jongen is fan van Bruce Springsteen

Kijktip :

De film Blinded By The Light is sinds 26 april te zien op Netflix. Als de Brits-Pakistaanse tiener Javed (Viveik Kalra) in aanraking komt met de muziek van Bruce Springsteen, komt zijn leven totaal op zijn kop te staan. Een fantastische kijktip die ontroerend is, kippenvel brengt en een ode is aan de wereldberoemde muziek van The Boss alias Bruce Springsteen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier alle onze filmrecensies.

Bananarama girls, Wham boys en The Boss!
Javed groeit op in het Engelse stadje Luton van 1987, de periode waarin prime minister Margaret Thatcher het voor het zeggen had. In die tijd van racisme en economische malaise schrijft Javed gedichten om te ontsnappen aan de intolerantie van de stad en de starheid van zijn traditionele vader. Als een klasgenoot hem de muziek van 'The Boss' laat horen, ziet Javed de parallellen tussen de arbeidersklasse waartoe hij behoort en de indringende teksten van Springsteen. Voor hem is die muziek de uitlaatklep om met zijn unieke stem uiting te geven aan de dingen waar hij van droomt.

Acteur Viveik Kalra en Nell Williams in de komedie 'Blinded by the Light'

Lees hier onze filmrecensie van Blinded By The Light

Cast
Naast Viveik Kalra (Voyagers) en Aaron Phagura (Doctor Who) zijn ook Kulvinder Ghir (Bend it Like Beckham), Nell Williams (Game of Thrones), en Dean-Charles Chapman (The Commuter) te zien in deze film. De regie is in handen van Gurinder Chadha (Bend It like Beckham).

Sinds 26 april 2021 is de film Blinded By The Light te streamen op Netflix. Ook is de film te streamen op Pathé Thuis en Itunes. Genre: Comedy, Drama. Tijdsduur: 118 minuten. IMDb-score: 7,0.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waargebeurde feelgoodfilm Blinded By The Light staat nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier