Maandag in De Vooravond: Jan Kluytmans over maatregelen Koningsdag 2021

Maandag in De Vooravond: Jan Kluytmans over maatregelen Koningsdag 2021
De gasten van maandag 26 april

Kijktip :

Morgen is het Koningsdag. Een dag waar er normaal gefeest wordt in het hele land, maar dit jaar zit het er helaas niet in. Jan Kluytmans van het OMT doet een dringende oproep aan kijkers om drukke plaatsen te vermijden. Wie zijn er nog meer te gast?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - maandag 26 april

  • Het belooft een mooie Koningsdag te worden. Waarop men de coronamaatregelen makkelijk kan vergeten. OMT-lid Jan Kluytmans doet daarom een dringende oproep om vooral afstand te houden en massale bijeenkomsten te vermijden.
  • Demi Vollering verraste de internationale wielrentop door de klassieker Luik-Bastenaken-Luik te winnen.
  • Anna Gimbrère en __Rasa Mulle__r geven een mini-college over zwarte gaten. Ze nemen astrofysicus Heino Falcke mee, die in 2019 met zijn team als eerste een foto van een zwart gat wist te maken.
  • Het afgelopen jaar leefde Herman Finkers als een kluizenaar. Maar hij is gevaccineerd en mag weer naar buiten! Hoe heeft hij het succes van zijn film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ beleefd?
  • Pieter Derks staat op ons podium met zijn eerste single ‘De Halve Wereld’.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: Jan Kluytmans over maatregelen Koningsdag 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier