Waar kan ik The Streamers op Koningsdag kijken en hoe laat begint het concert?

Waar kan ik The Streamers op Koningsdag kijken en hoe laat begint het concert?
Succesvolle concert in Paleis Noordeinde

Kijktip :

Na de fantastische response op het eerste livestream-concert van The Streamers wilde men snel een reprise. De streamers hebben geluk: de Koning heeft hen uitgenodigd om een concert te geven in zijn werkpaleis! Waar kun je het concert kijken? En hoe laat begint het concert?

Reserveer hier je ticket voor het concert The Streamers op Koningsdag.

Ticket kopen
Om te kunnen kijken naar de livestream van The Streamers, moet je van tevoren een ticket bestellen. Deze is te bestellen via deze website. Op deze manier kijk je gegarandeerd naar het concert op Koningsdag.

Lees hier welke artiesten optreden bij The Streamers.

Livestream
Op Koningsdag (27 april) om 20.00 uur vindt het volgende optreden van The Streamers plaats door middel van een livestream vanaf Paleis Noordeinde. Om 19.00 uur gaan de deuren al open voor een bijzondere pre-show.

Het livestream-concert The Streamers is dinsdag (27 april) vanaf 19.00 uur te zien via een livestream. Hiervoor heb je een ticket nodig, die je kunt reserveren via de website van The Streamers.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar kan ik The Streamers op Koningsdag kijken en hoe laat begint het concert? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier