Paris Saint-Germain - Manchester City live op tv en online (Champions League)

Paris Saint-Germain - Manchester City live op tv en online (Champions League)
Heenwedstrijd in halve finale

Sport :

Paris Saint-Germain wil na de verloren finale van vorig jaar nu eindelijk de beker met de grote oren winnen. De laatste horde voor de finale is geen makkelijke: Manchester City is de tegenstander. De werdstrijd is op woensdag 28 april om 21.00 uur te zien op SBS6 en Ziggo Sport Voetbal. Daarnaast is de wedstrijd online te zien op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Paris Saint-Germain - Manchester City

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Parijs
De Parijzenaren waren vorig jaar dichtbij de cup. Ze verloren de finale van Bayern München. Diezelfde horde wisten ze dit jaar al te overleven in de kwartfinale. De eindstand werd 3-3, maar PSG maakte meer uitgoals.

Lees verder onder de video's.

Guardiola
De ploeg van Pep Guardiola won in de kwartfinale van Borussia Dortmund met een totaal van 4-2. De Duitse ploegen waren sowieso in trek: in de achtste finale werd Borussia Mönchengladbach verslagen.

Paris Saint-Germain - Manchester City is op dinsdag 28 april om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paris Saint-Germain - Manchester City live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV