Recensie: Things Heard & Seen is milde horror met uitstekende cast

Recensie: Things Heard & Seen is milde horror met uitstekende cast
Met Amanda Seyfried en James Norton

Film :

Sinds 29 april staat de film Things Heard & Seen op Netflix. Zelden koos Mamma Mia!-actrice Amanda Seyfried voor het genre horror. Hoe pakt dat uit? Lees hier filmrecensie van Things Heard & Seen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Huis met geheim
Catherine, George en hun dochter Franny vormen een gelukkig gezin en verruilen Manhattan in het jaar 1980 voor een dorpje in de Hudson Valley. Terwijl ze aan haar nieuwe leven went vermoedt Catherine, een kunstenaar, dat haar huwelijk niet helemaal is zoals het lijkt. Ook de geschiedenis van hun nieuwe woning verbergt een duister en sinister geheim, dat met het bovennatuurlijke te maken heeft.

Acteur James Norton en Amanda Seyfried in de film 'Things Heard & Seen'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Wie zin heeft in een avondje griezelen met topactrice Amanda Seyfried in de hoofdrol, kan deze spookhuisfilm best een kans geven. Vooral op het gebied van drama én onrecht in een huwelijkscrisis scoort de film punten en de waarheid blijft tot de finale een groot geheim. Acteur James Norton (bekend van de serie The Nevers) is ook een pluspunt vanwege zijn vlijmscherpe rol, waardoor de film toch blijft boeien. De plot is er eentje van love it or hate it. Voor hardcore horrorfans is dit te slap - voor hen zullen de geesten het (vreemd genoeg) verpesten. Drama een 8, horror een 3, maar toch (net aan) drie sterren vanwege de heerlijke cast.

Cast
Naast Amanda Seyfried (Mank) en James Norton (The Nevers) zijn ook Natalia Dyer (Velvet Buzzsaw) en Alex Neustaedter (Colony) te zien in de film. Deze productie is geregisseerd door Shari Springer Berman (Wanderlust).

Vanaf 29 april 2021 is de film Things Heard & Seen te streamen op Netflix. Genre: Horror, Thriller. Tijdsduur: 119 minuten. IMDb-score 5,3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Things Heard & Seen is milde horror met uitstekende cast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV