Donderdag 29 april in Chateau Meiland: Maxime gaat verhuizen

Donderdag 29 april in Chateau Meiland: Maxime gaat verhuizen
En natuurlijk gaat er weer wat mis

Kijktip :

Donderdagavond (29 april) is de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland te zien op SBS6. Na komende maandag (3 mei) moeten we het weer even zonder de Meilandjes doen, maar gelukkig kunnen we binnenkort ook genieten van het nieuwe programma Petit Chateau.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Verhuizen
Voor de Meilandjes staat er een emotionele dag op het programma, want het moment dat nooit leek te komen is aangebroken: Maxime gaat het huis uit. Ze is hoogzwanger en dus kan ze helaas niet zelf sjouwen. Gelukkig zijn Erica en Martien inmiddels zo vaak verhuisd dat het verhuizen bijna een routine voor ze is geworden.

Lees verder onder de video's.

Verhuiswagen
Bij de familie Meiland gaat er echter geen dag voorbij zonder een kleine tegenslag of hapering. Dat is bij de verhuizing niet anders: je weet dat er iets mis zal gaan, maar dat gebeurt altijd onverwachts. Wanneer Erica de contactsleutel van de verhuiswagen omdraait, wordt het pas duidelijk...

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 29 april in Chateau Meiland: Maxime gaat verhuizen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier