Manchester United - AS Roma live op tv (halve finale Europa League)

Manchester United - AS Roma live op tv (halve finale Europa League)
Twee kwelgeesten van Ajax

Sport :

Net als in de Champions League worden deze week ook de heenwedstrijden in de halve finales van de Europa League gespeeld. Donderdagavond zenden RTL 7 en ESPN 2 de wedstrijd Manchester United - AS Roma live uit.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester United - AS Roma

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Kwelgeesten
Het zijn toevalligerwijs twee kwelgeesten van Ajax uit het recente verleden van de Europa League. AS Roma schakelde de Amsterdammers in de vorige speelronde uit door in de Johan Cruijff Arena met 1-2 te winnen, waarna er in Rome met 1-1 werd gelijkgespeeld. Manchester United was de tegenstander in de finale van 2017, die door Ajax met 2-0 werd verloren.

Lees verder onder de video's.

Granada
Manchester United was in de kwartfinales tweemaal met 2-0 te sterk voor het Spaanse Granada. Zij spelen in de halve finales het eerste duel thuis; de return in Rome vindt over een week plaats. De andere halve finale gaat tussen Villareal en Arsenal, ook die wedstrijd begint om 21.00 uur. Om 23.15 uur is er een uitgebreide samenvatting te zien op RTL 7.

Manchester United - AS Roma is op donderdag 29 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 begint rond 20.25 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Manchester United - AS Roma live op tv (halve finale Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier