Woensdag in De Vooravond: Jeroen Pauw over The Handmaids Tale seizoen 4

Woensdag in De Vooravond: Jeroen Pauw over The Handmaids Tale seizoen 4
Dit zijn de gasten van woensdag 28 april

Kijktip :

Elke werkdag schuiven interessante gasten aan bij De Vooravond. In de talkshow praten presentatoren van de show Fidan Ekiz en Renze Klamer over de meest actuele onderwerpen. Bekijk hieronder wie vanavond te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - woensdag 28 april

  • Vandaag verscheen het schokkende rapport ‘Ongelijke leggers’ over de misstanden in de gymwereld. Het rapport schetst een beeld waarin vernedering, intimidatie en dwang voor turnsters dagelijkse kost zijn. De Vooravond praat erover met drie generaties uit de turnwereld: Stasja Köhler, Gabriëlla Wammes en Olivia Mulready.

  • Documentaire- en filmmaker Natascha van Weezel maakte namens War Child een videoreeks waarin ze door middel van persoonlijke en oprechte oorlogsverhalen van bekende Nederlanders het zwijgen wil doorbreken. Vanavond schuift Natascha samen met presentatrice Dieuwertje Blok en zangeres Naaz aan, die tevens een bijpassend nummer speelt. 

  • Op 30 april verschijnt een nieuw seizoen van de razend populaire serie The Handmaids Tale. De serie, gebaseerd op de gelijknamige roman van de Canadese schrijver Margret Atwood, vertelt het verhaal over een denkbeeldige wereld waarin de nog weinig vruchtbare vrouwen worden gedwongen ‘dienstmaagd’ te zijn. Fans van het eerste uur, Jeroen Pauw, Ellen Deckwitz en Jan Slagter, kunnen niet wachten en blikken alvast vooruit op het vierde seizoen

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Vooravond: Jeroen Pauw over The Handmaids Tale seizoen 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier