Dramaserie Shadowplay vanaf vrijdag 30 april te zien op NPO 3

Dramaserie Shadowplay vanaf vrijdag 30 april te zien op NPO 3
Elke week met dubbele afleveringen

Kijktip :

Vanaf vrijdag 30 april is de dramaserie Shadowplay te zien op NPO 3. Elke week kunnen we genieten van een dubbele aflevering van deze historische serie, die zich in het naoorlogse Berlijn afspeelt.

Shadowplay gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Politieagent
De serie begint in de zomer van 1946, een jaar nadat de Tweede Wereldoorlog ten einde kwam. De Amerikaanse politieagent Max McLaughlin arriveert in Berlijn, waar hij belast is met de taak een politiemacht op te zetten in de chaotische, naoorlogse stad. Het belangrijkste doel van McLaughlin: de gevaarlijke crimineel 'Engelmacher' uitschakelen.

Vermiste broer
Tegelijkertijd neemt McLaughlin het heft in eigen handen. Hij onderneemt een persoonlijke, geheime missie om zijn vermiste broer Moritz te vinden, een Amerikaanse soldaat die zich schuildhoudt in de Duitse hoofdstad en wraak neemt op ondergedoken nazi's. McLaughlin is zich niet bewust van het feit dat hij als pion wordt gebruikt in wat het begin van de Koude Oorlog blijkt te zijn.

De nieuwe dramaserie Shadowplay is vanaf vrijdag 30 april wekelijks om 20.25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Shadowplay terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dramaserie Shadowplay vanaf vrijdag 30 april te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV