Muzikale zoektocht Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me begint vrijdag op NPO 1

Muzikale zoektocht Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me begint vrijdag op NPO 1
Op zoek naar de leden van ABBA

Kijktip :

Vanaf vrijdag 30 april zijn Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol terug met een gloednieuw muziekprogramma. Na het succes van hun zoektocht naar Paul Simon en Art Garfunkel in Homeward Bound duiken ze nu in de wereld van ABBA in Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me.

Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bijzondere verhalen
Het Volendamse drietal licht de bekende popgroep uit en gaat terug naar de plekken die een grote rol speelden in het leven van de bandleden. Ze gaan als documentairemakers op pad om de bijzondere verhalen over ABBA te achterhalen. Ook spreken ze met belangrijke personen die over de geschiedenis van de Zweedse groep kunnen vertellen.

Lees verder onder de video's.

Ontmoeting?
Tijdens de trip door Zweden ontdekken de Volendammers meer over de band(leden), hun muziek en de tijdsgeest. Zo bezoeken ze onder meer de studio's waar ABBA de meeste liedjes opnam en praten ze met vrienden van de bandleden. En zit er misschien zelfs een ontmoeting met de ABBA-leden zelf in? Als kers op de taart steken Nick en Simon de nummers van ABBA zelf in een nieuw jasje.

Het nieuwe programma Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me is vanaf vrijdag 30 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Muzikale zoektocht Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me begint vrijdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier