Recensie: Tom Clancy's Without Remorse is keiharde popcornknaller

Recensie: Tom Clancy's Without Remorse is keiharde popcornknaller
Michael B. Jordan als Tom Clancy

Film :

Vanaf 30 april staat Tom Clancy's Without Remorse op Prime Video. Michael B. Jordan komt met zijn productiemaatschappij met een aantal actiefilms, waarvan de eerste nu verschijnt. Lees hier de recensie van Tom Clancy's Without Remorse.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

SEAL
Wanneer een groep Russische soldaten zijn familie vermoordt als vergelding voor zijn rol in een top-secret operatie, achtervolgt Sr. Chief John Kelly de moordenaars koste wat het kost. Samen met een collega SEAL en een schimmige CIA-agent onthult Kelly's missie zonder het te weten een heimelijk complot dat de VS en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Amazon had een aantal jaar geleden succes met de films rond actieheld Jack Ryan (gespeeld door John Krasinski), ook een karakter uit de pen van Tom Clancy. In alles blinkt deze film uit in simpelheid: het plot is simpel, de film zit propvol actiefilmclichés (die je in alle vierhonderdtweeëndertig Taken-films tegenkomt) en de ontwikkeling van Jordan's karakter is niet tot nauwelijks promoinent aanwezig. Toegegeven: de choreografie van de vechtscenes is echt dikke prima en de visuele effecten vallen ook echt niet tegen. Prijzen zal deze film niet winnen, maar voor een goede vrijdagavond in de luie stoel is het best de moeite waard. 2,5 ster.

Cast
Michael B. Jordan (Black Panther), Jamie Bell (Fan4stic), Guy Pearce (Iron Man 3) en Jodie Turner-Smith (Queen & Slim) spelen rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Stefano Sollima (Suburra).

Vanaf 30 april 2021 is Tom Clancy's Without Remorse te kijken op Amazon Prime Video. Genre: Actie. Tijdsduur: 109 minuten. IMDb-score: nn.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV