Tv-theatershow George & Eran worden racisten vrijdag te zien op NPO 3

Tv-theatershow George & Eran worden racisten vrijdag te zien op NPO 3
Bruine vrienden en wit zangduo

Kijktip :

Vrijdagavond (30 april) is er opnieuw een theatervoorstelling te zien op NPO 3. Dit keer zendt de publieke omroep een speciaal voor de televisie gemaakte bewerking van het stuk George & Eran worden racisten uit.

George & Eran worden racisten gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Bruine vrienden
De bruine vrienden George en Eran belichten in dit actuele theaterstuk samen met het witte zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid om het "goed" te doen. Tegenwoordig is er namelijk altijd wel iemand die zich beledigd, gediscrimineerd of ongelijk behandeld voelt. Maar hoe is het eigenlijk écht gesteld met het racisme in Nederland?

Gesprek
Is het mogelijk om hier het gesprek over aan te gaan met elkaar? In George & Eran worden racisten maken de acteurs het grote thema inzichtelijk en invoelbaar door te spelen met de onderliggende mechanismen die bij iedereen bekend zijn. Dat resulteert in een prikkelende, provocatieve en ongemakkelijke voorstelling, die echter ook vol humor en muziek zit.

De theatervoorstelling George & Eran worden racisten is op vrijdag 30 april om 23.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de voorstelling George & Eran worden racisten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-theatershow George & Eran worden racisten vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier