De Radio 10 Songfestivalquiz vanaf zaterdag 1 mei te zien op SBS6

De Radio 10 Songfestivalquiz vanaf zaterdag 1 mei te zien op SBS6
Gerard Ekdom keert terug als quizmaster

Kijktip :

Mei wordt Songfestivalmaand op SBS6, met vanaf zaterdag 1 mei niet één, maar twee gloednieuwe programma's. Gerard Ekdom trapt de avonden af met De Radio 10 Songfestivalquiz, waarin hij bekende fans en oud-deelnemers het vuur aan de schenen legt.

Radio 10 Songfestivalquiz gemist? Kijk vanaf 1 mei elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bordspel
Net als bij de Top 4000 Muziekquiz, afgelopen december te zien op SBS6, spelen de gasten een muzikaal bordspel. Hierbij is het doel als eerste over de finish te komen, maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn. De kandidaten krijgen lastige vragen van Ekdom over het Songfestival door de jaren heen en moeten dus ook flink graven in hun geheugen.

Lees hier wie alle deelnemers aan De Radio 10 Songfestivalquiz zijn.

Martien Meiland
In de eerste aflevering van De Radio 10 Songfestivalquiz wordt meteen het SBS-kijkcijferkanon Martien Meiland, een groot liefhebber van het Songfestival, ingezet. Hij neemt het samen met presentator Viktor Brand op tegen zangeres Samantha Steenwijk een voormalig Songfestivaldeelnemer Linda Wagenmakers. Wie komt er als eerste over de streep?

De Radio 10 Songfestivalquiz is vanaf zaterdag 1 mei drie zaterdagen om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van de Radio 10 Songfestivalquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Radio 10 Songfestivalquiz vanaf zaterdag 1 mei te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier