Documentaire Maartje en Kine buigen niet zaterdag te zien op NPO 3

Documentaire Maartje en Kine buigen niet zaterdag te zien op NPO 3
Muzikaal cabaretduo gaat op roadtrip

Kijktip :

Zaterdagavond (1 mei) zendt NPO 3 de documentaire Maartje en Kine buigen niet uit. Hierin volgen we het muzikale cabaretduo Maartje en Kine, die een geheel eigen manier hebben gevonden om met de coronacrisis om te gaan: ze rijden met een busje naar een blokhut in Noorwegen om een nieuw theaterprogramma te schrijven.

Maartje en Kine buigen niet gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Relaties
De uitbraak van de coronapandemie betekent ook een dreigende crisis voor Maartje en Kine. Al hun voorstellingen worden gecanceld en hun relaties dreigen op de klippen te lopen. De wereld om hen heen zoekt ondertusen wanhopig naar een uitweg uit de mondiale crisis. Maartje en Kine kiezen voor een andere optie: ze besluiten in volledige stilte aan nieuw materiaal te werken in Kines thuisland Noorwegen.

Roadtrip
Het duo keert met de roadtrip terug naar de rust en wijsheid uit de Kines jeugd - weg van het chagrijn, het jagen en het opgesloten zitten. Hun "krankzinnige" plan valt en staat bij hun verbond: samen opgesloten zitten in het Hoge Noorden, met hun tourbus en 21 instrumenten, om de thema's te behandelen die ze tot dan toe het liefst vermeden. Muziek, autopech, coronatesten, relatiecrises en quarantaine: alles komt voorbij tijdens de roadtrip.

De documentaire Maartje en Kine buigen niet is op zaterdag 1 mei om 22.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire Maartje en Kine buigen niet terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Maartje en Kine buigen niet zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier