Luizenmoeder - De Film sneller dan verwacht in de Nederlandse bioscopen

Luizenmoeder - De Film sneller dan verwacht in de Nederlandse bioscopen
Bijna de hele cast keert terug...

Film :

Goed nieuws! Distributeur Dutch FilmWorks gaat ervan uit de film van de serie De Luizenmoeder op 30 juni 2021 uit te kunnen brengen in de bioscopen. Over een alternatieve online release is nog niets bekend, mochten de coronamaatregelen alsnog roet in het eten gooien.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Waar gaat de film over?
In De Luizenmoeder - de film zetten juf Ank en haar collega’s alle zeilen bij om de school weer op de rails te krijgen na het wegvallen van directeur Anton. Onderbezetting, de coronacrisis, veeleisende ouders en een nieuwe interim-directeur zorgen ervoor dat de kinderen in opstand komen.

Directeur Anton
De serie De Luizenmoeder werd uitgezonden in 2018 en 2019 en was een kijkcijferkanon op de Nederlandse televisie. Soms keken er wel vier miljoen mensen naar deze serie over de avonturen op basisschool De Klimop. Over de film weten we inmiddels dat Diederik Ebbinge (directeur Anton) geen zin meer had om mee te doen en dat hoofdrolspeler Ilse Warringa (Juf Ank) haar regiedebuut maakt. Vrijwel alle vaste castleden van de serie keren terug in de film. Een nieuwe toevoeging aan de cast zou actrice Beppie Melissen (Janny) zijn, al is niet bekend welk personage zij gaat spelen. Onder voorbehoud dus: 30 juni is het feest in de Nederlandse bioscopen en dat wordt hoog tijd!

Vanaf 30 juni 2021 gaat Luizenmoeder - De Film draaien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Komedie.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Luizenmoeder - De Film sneller dan verwacht in de Nederlandse bioscopen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier