Tv-première Aquaman zaterdag te zien op Veronica als aftrap Meimaand Filmmaand

Tv-première Aquaman zaterdag te zien op Veronica als aftrap Meimaand Filmmaand
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De Meimaand Filmmaand van 2021 trapt op zaterdag 1 mei af met de tv-première van superheldenfilm Aquaman. Deze spectaculaire productie veroverde in 2018 de bioscopen en Jason Momoa greep zijn kans om uit te groeien tot filmster. Je kunt Aquaman streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Bekijk hier de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2021.

Het verhaal
Aquaman volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de Zeven Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte, die de zee vernietigt, en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
In de filmwereld is er al jaren een hevige strijd gaande tussen de superheldenfilms van DC en die van Marvel. Helaas kunnen de DC-producties het succes van de concurrent niet helemaal bijbenen, ook qua niveau. Toch is ook Aquaman weer een degelijke film, die vooral uitblinkt op het gebied van spectaculaire onderwateropnames - een prachtig staaltje production design. Jason Momoa overtuigt in de hoofdrol, maar is niet de allerbeste acteur; hij moet het vooral hebben van zijn imposante uiterlijk. Al met al een zeer vermakelijke popcornproductie.

Cast
Naast Jason Momoa (Zack Snyder's Justice League) en Amber Heard (The Danish Girl) zijn ook Willem Dafoe (The Lighthouse), Patrick Wilson (The Conjuring) en Nicole Kidman (Bombshell) te zien in Aquaman. Deze film is geregisseerd door James Wan (Furious 7).

Aquaman (2018) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op zaterdag 1 mei om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, fantasy. Speelduur: 143 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV