Reisprogramma Incredible Journeys with Simon Reeve vanaf zondag te zien op Canvas

Reisprogramma Incredible Journeys with Simon Reeve vanaf zondag te zien op Canvas
Terugblik op bijzondere ontmoetingen

Kijktip :

Vanaf zondag 2 mei zendt Canvas het Engelse reisprogramma Incredible Journeys with Simon Reeve uit. Hierin is te zien hoe presentator Simon Reeve, die al sinds 2003 reisdocumentaires maakt voor de Britse televisie, terugblikt op bijzondere ontmoetingen.

Zes continenten
Door de jaren heen bezocht Reeve al meer dan honderd landen op zes verschillende continenten. Op zijn reizen heeft hij talloze bijzondere mensen ontmoet, die openhartig vertelden over hun leven. Maar hoe gaat het nu met de reisvrienden die Reeve heeft gemaakt? Dat is te zien in Incredible Journeys with Simon Reeve.

Mensenrechtenactivist
In de eerste aflevering van deze serie keert hij onder meer terug naar de Birmese mensenrechtenactivist die hem in 2010 meenam op een gevaarlijke undercovermissie. Ook probeert Reeve te achterhalen hoe het nu gaat met de dakloze vrouw die onder een brug woonde op een steenworp afstand van de glitter en glamour van Hollywood.

Incredible Journeys with Simon Reeve is vanaf zondag 2 mei wekelijks rond 21.00 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reisprogramma Incredible Journeys with Simon Reeve vanaf zondag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier