Nieuw seizoen Spoorloos vanaf maandag 3 mei te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Spoorloos vanaf maandag 3 mei te zien op NPO 1
Op zoek naar verloren familieleden

Kijktip :

Spoorloos is vanaf maandag 3 mei terug met een nieuw seizoen op NPO 1. Opnieuw probeert Derk Bolt mensen bij elkaar te brengen die elkaar om de één of andere reden uit het oog zijn verloren - of zelfs nog nooit ontmoet hebben.

Spoorloos gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Enquêteur
Bolt gaat terug naar Marjet, die in 2014 een oproep bij Spoorloos deed. Het lukte de redactie om haar biologische vader Gerard te traceren. Gerard was als enquêteur in contact gekomen met Riek, de moeder van Marjet. Ze belandden één keer in bed en daar werd Marjet uit geboren. Gerard ging vervolgens op reis door Azië en nam geen contact meer op.

Stiefvader
Toen bleek Riek plotseling zwanger te zijn. Ondanks alles groeide Marjet gelukkig op, met een stiefvader. Een jaar na zijn eerste ontmoeting met Marjet overlijdt Gerard. Daarmee is het verhaal echter niet ten einde: ruim vijf jaar later krijgt Marjet plotseling een appje van een man die beweert haar halfbroer te zijn. Bolt is benieuwd wat daar uit is voortgekomen.

Het nieuwe seizoen van Spoorloos is vanaf maandag 3 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Spoorloos vanaf maandag 3 mei te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier