Maandag in laatste aflevering Chateau Meiland: afscheid van het chateau

Maandag in laatste aflevering Chateau Meiland: afscheid van het chateau
Seizoen komt ten einde

Kijktip :

Maandagavond (3 mei) komt er een einde aan dit tumultueuze seizoen van Chateau Meiland. De komende tijd zullen we het weer even zonder de Meilandjes moeten doen. De laatste aflevering is echter een feestelijke.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Chateau
In deze slotaflevering neemt de familie Meiland afscheid van het chateau in Frankrijk. Familie en vrienden reizen mee richting het zuiden om het kasteel nog één keer in zijn volle glorie te laten stralen. Er wordt namelijk een groot eindfeest georganiseerd, waarna de koper komt voor de laatste formaliteiten. Dan komt er echter een berichtje waardoor de toekomst plotseling weer onzeker wordt...

Lees verder onder de video's.

Maxime en Montana
Hoewel Chateau Meiland gemist zal worden, kunnen we binnenkort ook genieten van een gloednieuw programma: Petit Chateau. Vanaf donderdag 6 mei is dit programma, waarin zussen Maxime en Montana babykamers onder handen nemen, te zien op SBS6. Ook Petit Chateau is vooruit te kijken via NLZIET.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in laatste aflevering Chateau Meiland: afscheid van het chateau of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier