Nieuw programma Ik neem je mee vanaf maandag 3 mei te zien op SBS6

Nieuw programma Ik neem je mee vanaf maandag 3 mei te zien op SBS6
BN'ers worden chauffeur

Kijktip :

Vanaf maandag 3 mei is op SBS6 het gloednieuwe programma Ik neem je mee te zien. Hierin nemen zeven bekende SBS-gezichten plaats achter het stuur, om als privéchauffeurs op pad te gaan met doodgewone Nederlanders die een speciale gebeurtenis te wachten staat.

Ik neem je mee gemist? Kijk vanaf maandag 3 mei elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Verhaal
Wat het verhaal van deze Nederlanders ook is, de autorit staat voor deze personen zelf in het teken van een belangrijke en grote mijlpaal in hun leven. De bekende privéchauffeurs (Jeroen van der Boom, Britt Dekker, Wendy van Dijk, Dennis van der Geest, Winston Gerschtanowitz, Gordon en Johnny de Mol) rijden, luisteren en proberen het de rit van hun leven te maken.

Kinderziekenhuis
Bovendien mogen de Nederlanders zelf kiezen bij wie ze in de auto stappen. Zo neemt Johnny de Mol een tienjarig meisje mee naar het kinderziekenhuis voor een belangrijke dag, om na afloop klaar te staan met een geweldige verrassing. En Wendy van Dijk zoekt samen met een aanstaande bruid de trouwjurk van haar dromen uit.

Het nieuwe programma Ik neem je mee is vanaf maandag 3 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Ik neem je mee terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Ik neem je mee vanaf maandag 3 mei te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier