Vrijdag in Op1: Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager

Vrijdag in Op1: Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager
De gasten van vrijdag 30 april

Kijktip :

De maand mei staat voor de deur, en dat betekent voor veel Nederlanders maar één ding: het Songfestival keert terug in ons land! De vier presentatoren van het festival schuiven vrijdagavond aan in Op1 om vooruit te blikken. Wie zijn er nog meer te gast?

Lees verder onder de video's.

De gasten in Op1 - vrijdag 30 april

  • Na bijna twee jaar voorbereiden en oefenen mogen Songfestivalpresentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager straks dan eindelijk het podium op. En met ruim 180 miljoen kijkers uit meer dan 45 landen zullen ze een week lang volop in de internationale schijnwerpers staan. Hoe gaat de presentatie eruit zien? En wat wordt de rolverdeling? Vanavond vertellen ze het allemaal bij Op1.
  • Het is de grootste Nederlandse productie aller tijden en na bijna twee jaar voorbereiden, gaat het Eurovisie Songfestival in de week van 17 mei eindelijk van start.Sietse Bakker is de hoofdproducent van het immense evenement in Ahoy Rotterdam en kan niet wachten. Vanavond bij Op1 vertelt hij alle ins en outs over de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2021.
  • Informateur Herman Tjeenk Willink heeft vandaag zijn eindverslag aangeboden aan de voorzitter van de Tweede Kamer. Ondanks ruzies en onderling wantrouwen ziet hij toch kansen voor een nieuw te vormen kabinet. Vanavond bij Op1 bespreken voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en politiek redacteur Peter Kee hoe de inhoudelijke formatie eindelijk van start kan gaan.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier