Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 17

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 17
Kijktips voor 1 t/m 7 mei

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in mei 2021.

Kijktips van Gids.tv

Things Heard & Seen (nu te zien)

Netflix

Een kunstenares verhuist naar de Hudson-vallei en begint te vermoeden dat haar huwelijk een duistere sinistere kant heeft, nog erger dan de sinistere geschiedenis van haar nieuwe huis. Lees hier waar je vanaf 29 april Things Heard & Seen kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Things Heard & Seen.

The Mitchells vs The Machines (nu te zien)

Netflix

Het avontuur begint wanneer het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen en ze niet kan wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven te beginnen. Haar plannen worden echter verstoord als haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. En op het moment dat ze denken dat dit reisavontuur niet erger kan, belandt het gezin plotseling midden in een ware robot opstand. Lees hier waar je vanaf 30 april The Mitchells vs The Machines kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Mitchells vs The Machines.

Selena: The Series, S2 (vanaf dinsdag)

Netflix

Selena Quintanilla wordt van jongs af aan door haar familie aangemoedigd te gaan zingen. En met succes, want ze breekt vrij snel door. Haar carrière gaat als een trein en ze wordt razend populair. Maar hoe goed het ook gaat in de spotlight, achter de schermen blijkt het leven niet altijd makkelijk. Bekijk hier waar je Selena, The Series kunt streamen.

F^ck de Liefde (vanaf dinsdag)

Netflix

Het decor is het zonnige eiland Curaçao. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een heftige scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Lees hier waar je F^ck de Liefde kunt kijken.

The Sons of Sam: A Descent into Darkness, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Documentaire over de beruchte reeks moorden die eind jaren zeventig New York op zijn grondvesten deed schudden, maar onderzoekt ook het argument dat David Berkowitz niet een eenzame moordenaar was. Daartoe verdiept de serie zich in het werk van journalist Maury Terry, die ervan overtuigd raakte dat Berkowitz niet alleen had gehandeld en tientallen jaren bezig was om dat te bewijzen. Bekijk hier waar je vanaf 5 mei The Sons of Sam: A Descent into Darkness kunt streamen.

Jupiter's Legacy, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Nadat ze de mensheid bijna een eeuw lang veilig hebben gehouden, kijkt de eerste generatie superhelden van de wereld naar hun kinderen, die hun nalatenschap mogen voortzetten. Maar de heftige spanningen nemen toe, terwijl de jonge superhelden - hongerig om hun waarde te bewijzen - ermee worstelen om te voldoen aan de torenhoge verwachtingen als gevolg van de legendarische publieke reputaties van hun ouders - en hun hoge persoonlijke standaarden. Bekijk hier waar je vanaf 7 mei Jupiter's Legacy kunt streamen.

Monster (vanaf vrijdag)

Netflix

Het verhaal van Steve Harmon, een zeventienjarige modelleerling wiens wereld instort wanneer hij wordt beschuldigd van moord. De film volgt de dramatische ontwikkelingen in zijn leven: de slimme, sympathieke filmstudent uit Harlem die op een eliteschool zit, raakt verwikkeld in een complexe juridische strijd die ertoe zou kunnen leiden dat hij de rest van zijn leven in de gevangenis moet doorbrengen. Lees hier waar je vanaf 7 mei Monster kunt kijken.

Verder op Netflix

  • Navillera, S1 (4 mei)
  • Trash Truck, S2 (4 mei)
  • And Tomorrow the Entire World (6 mei)
  • Girl from Nowhere, S2 (7 mei)
  • Milestone (7 mei)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV