Nieuw op Netflix: Romcom Fuck de Liefde vanaf dinsdag te zien

Nieuw op Netflix: Romcom Fuck de Liefde vanaf dinsdag te zien
Met Bo Maerten en Edwin Jonker

Kijktip :

Romcoms zijn populair op Netflix. Na het wereldwijde succes van Just Say Yes is nu één van zijn voorgangers aan de beurt. Fuck de Liefde is vanaf dinsdag 4 mei te zien op Netflix.

Lees hier welke films en series je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Het verhaal
In Fuck de Liefde komen drie liefdesverhalen samen: Lisa zit midden in een scheiding met Jack en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Daar ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim. Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy. Bo, de zus van Cindy is getrouwd met Said. Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.

Lees hier komend weekend onze recensie van Fuck de Liefde.

Bo Maerten (TRECX), Edwin Jonker (De Club van Lelijke Kinderen), Thijs Römer (Ja, Ik Wil!) en Yolanthe Cabau (Just Say Yes) spelen rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Appie Boudellah (Heksen Bestaan Niet).

Lees hier waar je vanaf 4 mei Fuck de Liefde kunt streamen. Genre: Romantiek, Komedie. IMDb-score: n.n.b.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Romcom Fuck de Liefde vanaf dinsdag te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier