Vanavond op tv: slotaflevering Chateau Meiland, Andere Tijden over Jacques Philippa

Vanavond op tv: slotaflevering Chateau Meiland, Andere Tijden over Jacques Philippa
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 3 mei

Kijktip :

Vanavond komt er een einde aan het huidige seizoen van Chateau Meiland. In de laatste aflevering neemt de familie afscheid van het chateau in Frankrijk. Verder onder meer een Andere Tijden-special over Jacques Philippa. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 3 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Andere Tijden-special: De onzichtbare man

NPO 2
20:30 uur

Andere Tijden vertelt in deze special het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal van een ter doodveroordeelde SS'er die zich 29 jaar voor de autoriteiten verbergt bij zijn ouders op zolder. Cabaretier Diederik van Vleuten brengt het verhaal in een bijzondere 'stand-up history'-vertelling tot leven, een unieke mengvorm van theater, geschiedenis en humor.


Slot: Chateau Meiland

SBS 6
20:30 uur

Het vijfde seizoen van Chateau Meiland komt vanavond ten einde met het afscheid van Frankrijk, waar een groot eindfeest is. De familie Meiland neemt afscheid van het chateau in Frankrijk. Vrienden en familie zijn meegereisd om het kasteel nog één keer te laten stralen voor het grote eindfeest, daarna komt de koper voor de laatste formaliteiten. Maar dan komt er een berichtje waardoor de toekomst plots weer heel onzeker wordt...


Oorlogsfilm: Saving Private Ryan

RTL 7
20:30 uur

RTL 7 zendt vanavond de sublieme oorlogsfilm Saving Private Ryan uit. Tijdens de Tweede Wereldoorlog sneuvelen op het slagveld binnen een week drie zoons uit het Amerikaanse gezin Ryan. Generaal Marshall besluit de vierde zoon, soldaat James Ryan, terug te brengen naar de Verenigde Staten. James is vermist geraakt op het Franse platteland en een speciale eenheid gaat naar hem op zoek. Als een van hen wordt gedood, vragen sommigen zich het nut van de missie af. Hoeveel mannen moeten er nog sterven om het leven van één soldaat te redden?


Terug: Spoorloos

NPO 1
20:35 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Spoorloos, waarin Derk Bolt mensen bij elkaar probeert te brengen die elkaar uit het oog verloren zijn of zelf nog nooit ontmoet hebben. Derk Bolt gaat langs bij Marjet. Via een oproep bij Spoorloos vond Marjet in 2014 haar biologische vader Gerard. Gerard was als enquêteur met Marjets moeder Riek in contact gekomen en ze belandden één keer in bed.


Nieuw: Ik neem je mee

SBS 6
21:30 uur

Bekende SBS6-presentatoren gaan in het nieuwe programma Ik neem je mee aan de slag als privéchauffeurs en vervoeren gewone Nederlanders naar een speciale gebeurtenis in hun leven. Onder anderen Wendy van Dijk, Gordon, Britt Dekker en Johnny de Mol nemen mensen met een bijzonder verhaal mee naar een voor hen ongewone, bijzondere of belangrijke gebeurtenis. Wat hun verhaal ook is: voor de persoon zélf staat deze autorit in het teken van een mijlpaal.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: slotaflevering Chateau Meiland, Andere Tijden over Jacques Philippa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier