Eerste programma Rob Kemps op SBS6 dit najaar te zien: spelshow The Wheel

Eerste programma Rob Kemps op SBS6 dit najaar te zien: spelshow The Wheel
Snollebollekes-zanger leidt feelgoodquiz

Nieuws :

Na het gesprek met Rob Kemps in Matthijs gaat door sloeg Talpa razendsnel toe om de sympathieke en geliefde zanger te contracteren. Kemps gaat in het najaar van 2021 debuteren als presentator met de gloednieuwe spelshow The Wheel, waarin zeven BN'ers en drie kandidaten het tegen elkaar opnemen in een feelgoodquiz.

Onvoorspelbaar
De quiz wordt gedomineerd door de onvoorspelbaarheid van een gigantisch wiel. In het midden van dit wiel is slechts plek voor één kandidaat, die door mag spelen zolang hij of zij goede antwoorden geeft. Wordt een vraag fout beantwoord, dan bepaalt The Wheel wie de volgende vraag mag spelen. Dit kan een andere deelnemer zijn, maar ook de speler die de vraag fout beantwoordde.

Lees verder onder de video's.

Hulp
Gelukkig staan de kandidaten er niet alleen voor: ze krijgen hulp van zeven bekende Nederlanders op het wiel die allemaal hun eigen expertise hebben, waarmee ze de kandidaten naar de overwinning proberen te helpen. Maar ook hier heeft The Wheel weer een flinke vinger in de pap: dat bepaalt welke BN'er bij de vraag helpt, ook al is het niet zijn of haar expertise... Na het spelen van zeven categorieën wordt het finalespel gespeeld, waarmee de kandidaten een mooi bedrag kunnen winnen.

De nieuwe spelshow The Wheel is in het najaar van 2021 te zien op SBS6. Wanneer en hoe laat het programma te zien is, is nog niet bkeend; zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv. Je kunt vanaf dan ook alle afleveringen van The Wheel terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste programma Rob Kemps op SBS6 dit najaar te zien: spelshow The Wheel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier