Manchester City - Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League)

Manchester City - Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League)
Wie gaat er door naar de finale?

Kijktip :

Op dinsdag 4 mei wordt de return van de halve finale tussen Manchester City en Paris Saint-Germain in de Champions League gespeeld. De wedstrijd is live te zien op SBS6, Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Paris Saint Germain

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Manchester City heeft zichzelf in een ijzersterke uitgangspositie gemanoeuvreerd om voor de eerste keer in de geschiedenis de finale van de Champions League te halen - iets waar de rijke club al lange tijd van droomt. In Parijs kwam Paris Saint-Germain weliswaar snel op voorsprong door een treffer van verdediger Marquinhos, maar dat bleek niet genoeg voor de winst.

Lees verder onder de video's.

Kevin de Bruyne
Uiteraard was Manchester City's sterspeler Kevin de Bruyne weer van vitaal belang bij het omdraaien van de score. Hij maakte in de 64ste minuut de belangrijke gelijkmaker, waarna Riyad Mahrez zeven minuten later de winnende treffer scoorde. PSG eindigde de wedstrijd bovendien met tien man: Idrissa Gueye kreeg in de 77ste minuut een rode kaart.

De wedstrijd Manchester City - Paris Saint-Germain is op dinsdag 4 mei om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.45 uur i.v.m. de Dodenherdenking.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Manchester City - Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier