Nieuw seizoen Vier handen op één buik vanaf dinsdag te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Vier handen op één buik vanaf dinsdag te zien op NPO 3
Zwangere meiden krijgen hulp van bekende moeders

Kijktip :

Vanaf dinsdag 4 mei is het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik te zien op NPO 3. Opnieuw krijgen jonge zwangere meiden hulp van bekende moeders tijdens de voorbereiding op de komst van hun kindje.

Vier handen op één buik gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bekende moeders
In het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik komen de volgende bekende moeders opdraven:

  • Patty Brard
  • Ellen Hoog
  • Saar Koningsberger
  • Kim Kötter

Tweede keer
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen maken we kennis met de 20-jarige Mandy, die al voor de tweede keer zwanger is van haar vriend Donny. Ze verloor haar kindje tijdens haar eerste (ongeplande) zwangerschap. Erg verdrietig, maar nu besluiten ze vol voor een kindje te gaan. Ze krijgen echter een flinke uitdaging voor de kiezen: Mandy en Donny willen allebei stoppen met roken. Saar Koningsberger probeert ze daar zo goed mogelijk bij te helpen.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik is op dinsdag 4 mei om 21.40 uur te zien op NPO 3. Vanaf volgende week zijn de afleveringen wekelijks om 21.20 uur te zien. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Vier handen op één buik vanaf dinsdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier