Nieuw programma Mommies in Class vanaf dinsdag 4 mei te zien op NPO 3

Nieuw programma Mommies in Class vanaf dinsdag 4 mei te zien op NPO 3
Jonge moeders gaan voor diploma

Kijktip :

Direct na Vier handen op één buik kunnen we vanaf dinsdag 4 mei genieten van nóg een programma over jonge moeders: Mommies in Class. Hierin volgen we jonge tien jonge vrouwen die proberen een diploma te halen - voor het eerst in hun leven.

Mommies in Class gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rotterdam
De jonge meiden beginnen samen in de speciale "jonge moedersklas" op het Zadkine Startcollege in Rotterdam, waar ze met de juiste begeleiding weer geloven in de toekomst. Ze hebben allemaal zo hun eigen problemen, maar ze delen het moederschap én de ambitie om verder te komen in het leven. In de eerste aflevering ontmoeten de meiden hun mentor Esther.

Verhalen
Die zal hen dit jaar begeleiden. Verder vertellen de moeders hun verhalen over het verleden hoe ze met hun kinderen leven. Dat doen ze in een klas die speciaal is opgericht voor vrouwen die jong moeder zijn geworden en hopen voor het eerst een diploma te halen. Ze krijgen intensieve begeleiding van docenten en een ervaringsdeskundige en de kindjes kunnen terecht op de kinderopvang.

De eerste aflevering van Mommies in Class is op dinsdag 4 mei om 22.25 uur te zien op NPO 3. Vanaf volgende week zijn de afleveringen elke dinsdag om 22.10 uur te zien. Je kunt alle afleveringen van Mommies in Class terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Mommies in Class vanaf dinsdag 4 mei te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier