Maandag bij Beau: Caroline van der Plas over rol in Tweede Kamer

Maandag bij Beau: Caroline van der Plas over rol in Tweede Kamer
De gasten van maandag 3 mei

Kijktip :

De Tweede kamer ontving een maand geleden een frisse wind aan nieuwe leden, waaronder de nu al veel besproken Caroline van der Plas. Vanavond vertelt zij over haar rol bij Beau. Wie zijn er nog meer te gast?

De gasten bij Beau van maandag 3 mei

  • Een frisse wind, de Dark Horse, de Binnenhofbestormer: het is nog maar een maand geleden dat Caroline van der Plas in de Tweede Kamer terecht kwam. Maar de voorvrouw van de BoerBurgerBeweging is nu al niet meer weg te denken uit Den Haag. Vanavond schuift ze aan.
  • Het is weer tijd voor magie aan tafel! Met illusie en gegoochel van Steven Kazàn, en Hans Klok introduceert een talent waar we nog veel van gaan horen: Niek Takens.
  • Vanavond is er muziek, acrobatiek en halsbrekende toeren van variété-spektakelgroep de Ashton Brothers.
  • Geen persconferentie vanavond en geen nieuwe versoepeling en dat baart kinderarts en OMT-lid Károly Illy zorgen, want de nood onder de jeugd is hoog.
  • Innovaties moeten sporters helpen beter te presteren.Gregory Sedoc onderzoekt met wetenschappers de potentieel gouden olympische races van vier Nederlandse medaillekandidaten in zijn nieuwe programma: Sportlab Sedoc. Hij schuift aan met Annemiek van Vleuten.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Beau: Caroline van der Plas over rol in Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier