Chelsea - Real Madrid live op tv en online (halve finale Champions League)

Chelsea - Real Madrid live op tv en online (halve finale Champions League)
Alles is nog mogelijk

Sport :

Woensdagavond (5 mei) staat de return van de tweede halve finale in de Champions League op het programma. Chelsea en Real Madrid nemen het in Londen tegen elkaar op. De wedstrijd is live te zien op SBS6, Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Chelsea - Real Madrid

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Vorige week dinsdag werd de heenwedstrijd in Madrid gespeeld, en die biedt perspectieve voor een bloedstollend spannende return. In Spanje eindigde de wedstrijd namelijk in 1-1. Christian Pulisic opende de score namens Chelsea in de veertiende minuut, waarna Karim Benzema al in de 29ste minuut voor de gelijkmaker tekende.

Lees verder onder de video's.

Tegenstander
Het is voor Chelsea een uitstekende uitgangspositie, want een overwinning met één doelpunt verschil of 0-0 is al genoeg (op basis van uitdoelpunten) voor een plekje in de finale. Daarin krijgen we mogelijk een volledig Engels onderonsje, als Manchester City vanavond (4 mei) weet te winnen van Paris Saint-Germain.

Chelsea - Real Madrid is op woensdag 5 mei om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.45 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chelsea - Real Madrid live op tv en online (halve finale Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV