Serierecensie: The Bad Batch is prachtige animatie die lastig op gang komt

Serierecensie: The Bad Batch is prachtige animatie die lastig op gang komt
Dave Filoni doet het weer!

Film :

Vanaf 4 mei staat het eerste seizoen van The Bad Batch op Disney Plus. In navolging van het slotseizoen van The Clone Wars verschijnt deze week de volgende animatieserie van de hand van Dave Filoni. Lees hier de recensie van The Bad Batch seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Order 66
Star Wars: The Bad Batch speelt zich af net na de gebeurtenissen uit de film Star Wars: Revenge of the Sith en volgt de avonturen van een groepje experimentele kloonsoldaten die elk over een uniek talent beschikken en een nieuw levensdoel proberen te vinden na Order 66.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Deze recensie gaat over de eerste twee afleveringen van The Bad Batch.

Na de laatste seizoenen van Rebels en het laatste seizoen van The Clone Wars is de animatie van een bijzonder hoog niveau, zo ook in deze serie. In de eerste afleveringen zijn er voldoende verhaallijnen die potentie hebben, maar is het vooral nog even inkomen: de karakters spreken nog niet echt aan. Voor fans van Star Wars animatie is deze serie nu al een must, voor de casual fans is het vooral aanhaken geblazen: de serie heeft even tijd nodig om je over te halen. 3,5 ster.

Cast
Dee Bradley Baker (Dora and the Lost City of Gold) en Ming-Na Wen (Mulan (1998)) te zien in deze film. De regie is in handen van Dave Filoni (The Mandalorian)

Vanaf 4 mei 2021 is The Bad Batch seizoen 1 te streamen op Disney+. Genre: Animatie, Science Fiction. IMDb-score: 9,2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Bad Batch is prachtige animatie die lastig op gang komt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier