Registratie concert Artiesten voor de vrijheid 2021 woensdag te zien op NPO 3

Registratie concert Artiesten voor de vrijheid 2021 woensdag te zien op NPO 3
Helaas geen Bevrijdingsfestivals dit jaar

Kijktip :

Voor het tweede jaar op rij kunnen de Bevrijdingsfestivals in Nederland niet doorgaan op 5 mei. Normaal gesproken vliegen de ambassadeurs van de vrijheid op deze dag langs de veertien festivals in het land, maar nu treden ze online op. Een registratie daarvan is woensdag te zien op NPO 3.

Artiesten voor de vrijheid 2021 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Alternatief
De hoop was dat we het slechts één jaar zonder Bevrijdingsfestival moesten doen, maar die bleek helaas ijdel: ook in 2021 woekert het coronavirus nog altijd door Nederland - en de rest van de wereld. Gelukkig is er gekozen voor het beste alternatief: online optredens. In de concertregistratie Artiesten voor de vrijheid 2021 zijn die te zien.

Artiesten
Het verslag van het concert wordt gepresenteerd door Amber Brantsen, één van de gezichten van het NOS Journaal. De optredens worden verzorgd door de drie ambassadeurs van de vrijheid in 2021: rapper Jonna Fraser, zangeres Davina Michelle en zanger Tino Martin. Vanuit een hangar ergens in het land geven ze een live gestreamd miniconcert.

De registratie van het concert Artiesten voor de vrijheid 2021 is op woensdag 5 mei om 23.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna Artiesten voor de vrijheid 2021 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Registratie concert Artiesten voor de vrijheid 2021 woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier