Mooi filmdrama The Zookeeper's Wife zie je woensdag op RTL 8

Mooi filmdrama The Zookeeper's Wife zie je woensdag op RTL 8
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De carrière van topactrice Jessica Chastain is de laatste jaren weer wat ingezakt met enkele matige producties, maar van 2011 tot en met 2017 was ze on fire. Tussen al het moois krijgen sommige films helaas wat minder de aandacht, zoals het uitstekende drama The Zookeeper's Wife. Deze film is woensdag te zien op RTL 8 en je kunt The Zookeeper's Wife streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Deze film vertelt het ontroerende en waargebeurde verhaal van de Poolse dierenverzorgers Antonina en Jan Zabinski van de dierentuin van Warschau. In 1939, wanneer de nazi's het land zijn binnengevallen, worden Antonina en Jan gedwongen te werken onder bevel van de Duitse zoöloog Lutz Heck. In het geheim besluiten de Zabinski's samen te werken met het verzet om honderden mensenlevens te redden, waarbij Antonina haar leven en dat van de kinderen op een levensgevaarlijk spel zet.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Zoals gezegd was de output van Jessica Chastain tussen 2011 en 2017 zó sterk - met geweldige films als The Help (2011), Zero Dark Thirty (2012) en The Martian (2015), naast talloze anderen - dat een nieuwe film met de roodharige Hollywoodster al snel tegenvalt. Dat overkwam The Zookeeper's Wife in 2017. Niettemin vertelt de film een prachtig verhaal en acteert Chastain weer prima. Helaas is deze productie niet volledig gespeend van goedkope Hollywoodsentimentaliteit, maar voor de rest is het een oerdegelijke productie.

Cast
Naast Jessica Chastain (Molly's Game) en Johan Heldenbergh (Quo Vadis, Aida?) zijn ook Daniel Brühl (Rush) en Michael McElhatton (The Foreigner) te zien in The Zookeeper's Wife. Deze film is geregisseerd door Niki Caro (Mulan).

The Zookeeper's Wife (2017) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op woensdag 5 mei om 20.30 uur te zien op RTL 8. Genre: drama. Speelduur: 127 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mooi filmdrama The Zookeeper's Wife zie je woensdag op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV