Dinsdag in Beau: André van Duin over Nationale Dodenherdenking op een lege Dam

Dinsdag in Beau: André van Duin over Nationale Dodenherdenking op een lege Dam
Dit zijn de gasten van dinsdag 4 mei

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van dinsdag 4 mei

  • In december vorig jaar ging de Slag om de Schelde in première, maar door de coronamaatregelen is de film nog steeds niet in de bioscoop te zien geweest. Vanavond schuiven producenten Alain de Levita en Mark van Eeuwen aan bij Beau.

  • Op een nagenoeg lege Dam houdt André van Duin vanavond de Nationale Dodenherdenking-toespraak en de 19-jarige Amara van der Elst de literaire voordracht. Samen met Gerdi Verbeet, voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, praten we na.

  • Hij heeft het opnieuw bewezen: Kiran Badloe is de koning van de surfplank. In Càdiz behaalde hij voor de derde keer op rij de wereldtitel. Is die gouden plak op de Olympische Spelen nu slechts nog een kwestie van tijd? Vanavond schuift hij aan bij Beau.

  • In december vorig jaar ging de Slag om de Schelde in première, maar door alle coronamaatregelen is de film nog niet in de bioscoop te zien geweest. Vanavond schuiven acteurs Gijs Blom en Susan Radder aan bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: André van Duin over Nationale Dodenherdenking op een lege Dam of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier