Nieuw Meiland-programma Petit Chateau vanaf donderdag te zien op SBS6

Nieuw Meiland-programma Petit Chateau vanaf donderdag te zien op SBS6
Maxime en Montana verbouwen babykamers

Kijktip :

Helaas is het seizoen van Chateau Meiland ten einde gekomen, maar gelukkig kunnen we vanaf donderdag 6 mei genieten van een splinternieuw Meiland-programma op SBS6. In Petit Chateau verbouwen dochters Maxime en Montana babykamers.

Petit Chateau gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Je kunt de afleveringen ook vooruitkijken via NLZIET.

Jonge gezinnen
In Nederland zijn er genoeg jonge gezinnen, die wachten op een baby'tje, die door diverse omstandigheden de babykamer niet op tijd af kunnen krijgen. Zij schakelen de hulp van Maxime en Montana Meiland in; zij toveren de babykamer in een handomdraai om tot een waar paleis. De twee Meiland-dochters laten dromen uitkomen door een waar babychateau te creëren.

Lees verder onder de video's.

Lef en overmoed
Uiteraard doen de Meilandjes dat op hun eigen manier: met veel creativiteit, een flinke dosis lef en overmoed én de juiste contacten. Bovendien hebben ze een extra verrassing voor de gezinnen in petto: ze pakken ook direct de kinderkamer(s) van de broertjes en zusjes aan. Ze maken heuse themakamers waar de kinderen alleen maar van konden dromen.

Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw Meiland-programma Petit Chateau vanaf donderdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier