Docuserie A Perfect Planet vervangt flop Dino's Bezorgservice op NPO 1

Docuserie A Perfect Planet vervangt flop Dino's Bezorgservice op NPO 1
Natuurdocu vanaf donderdag 6 mei te zien

Kijktip :

Het nieuwe programma Dino's Bezorgservice van Jandino Asporaat is uitgelopen op een gigantische flop op NPO 1, en dus heeft de zender snel ingegrepen. Vanaf donderdag 6 mei is de natuurdocumentaireserie A Perfect Planet te zien op de zender; de herhalingen van Droomhuis gezocht verschuiven naar half tien.

A Perfect Planet aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Kijkcijfers
Jandino Asporaat maakte na een periode van afwezigheid zijn comeback op de Nederlandse televisie, maar daar zat het grote publiek blijkbaar niet op te wachten. De kijkcijfers waren ronduit desastreus voor NPO 1-begrippen. Naar de eerste aflevering keken 435.000 mensen, de tweede uitzending wist slechts 335.000 kijkers te boeien.

David Attenborough
En dus haalt de publieke omroep de gloednieuwe docuserie A Perfect Planet van David Attenborough van stal. De komende vijf weken is de naar het Nederlands vertaalde versie te zien op NPO 1. De serie laat zien hoe de natuurkrachten - het weer, zeestromingen, zonne-energie en vulkanen - de grote diversiteit van het leven op aarde aandrijven, vormgeven en ondersteunen.

De documentaireserie A Perfect Planet is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van A Perfect Planet terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV