Woensdag in Op1: Dionne Stax duikt voor 'Dionne Dichtbij' in het leven van Máxima

Woensdag in Op1: Dionne Stax duikt voor 'Dionne Dichtbij' in het leven van Máxima
Dit zijn de gasten van woensdag 5 mei

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 5 mei 2021

  • Binnenkort viert koningin Máxima haar vijftigste verjaardag. Reden voor Dionne Stax om met haar programma Dionne Dichtbij in het leven van onze vorstin te duiken, want hoe werd een gewoon Argentijns meisje toch de koningin van Nederland? Vanavond bij Op1 vertelt de presentator wat ze allemaal ontdekte bij het maken van deze serie.
  • Moet er een vaccinatiepaspoort komen? Het demissionair kabinet ziet het als entreebewijs voor buitenlandse reizen en binnenlandse evenementen. Is dit een indirecte vorm van vaccinatiedwang? En hoe verhoudt deze oplossing zich tot toegangstesten? Vanavond debatteren D66-Kamerlid Jan Paternotte en PVV-Kamerlid Fleur Agema over de vraag hoe wij meer vrijheid kunnen krijgen als de coronamaatregelen worden versoepeld.
  • Gisteravond hield schrijfster Roxane van Iperen de 4 mei-toespraak in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Nederlanders moeten zich volgens haar meer verdiepen in wat er echt gebeurd is in de oorlogsjaren. En, vindt Frits Barend, denk niet in groepen, maar in mensen. Vanavond vertellen ze over hun 4 mei-lezingen bij Op1.
  • Licht bemoedigende besmettingscijfers vandaag. 7336 nieuwe corona-patiënten. Heel veel, maar al 2 weken is een dalende lijn te zien. Ook het aantal mensen dat in het ziekenhuis ligt met corona daalt. Maar de bezetting op de IC steeg wel. Hoe hoopgevend zijn de cijfers? voorzitter van het Landelijke Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers reageert.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Dionne Stax duikt voor 'Dionne Dichtbij' in het leven van Máxima of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier