Vrijdag in Take a Chance on Me: Nick, Simon en Kees ontmoeten jeugdvrienden van ABBA

Vrijdag in Take a Chance on Me: Nick, Simon en Kees ontmoeten jeugdvrienden van ABBA
Tweede aflevering van muzikale reisserie

Kijktip :

Vrijdagavond (7 mei) is de tweede aflevering van de muzikale reisserie Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me te zien op NPO 1. De Volendamse vrienden komen deze week meer te weten over de jeugd van de bandleden van ABBA.

Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tonny
Vorige week zagen we hoe Nick, Simon en Kees aan het einde van de aflevering kennismaakten met Tonny, een jeugdvriend van Björn Ulvaeus. Tonny was bovendien de bassist in hu neerste band Hootenanny Singers. Hij is dus de aangewezen persoon om ze mee te nemen langs de belangrijke plekken uit Björns jeugd. Ze verlaten Västervik en gaan terug naar Stockholm.

Lees verder onder de video's.

Bankje
Onderweg stoppen ze in Linköping. Dit plaatsje kan gerust historisch genoemd worden, want op een bankje vond hier de eerste ontmoeting tussen Benny Andersson en Björn Ulvaeus plaats. Terug in Stockholm nemen de Volendammers hun intrek in een echt Stockholms appartement. Ook spreken ze af met Titti Sjoblom, die samen met een jonge Agnetha Fältskog de rol van Maria Magdalena deelde in de musical Jesus Christ Superstar.

Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Take a Chance on Me: Nick, Simon en Kees ontmoeten jeugdvrienden van ABBA of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier