Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje 2021 live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje 2021 live op tv
Week na Portugal weer een race

Sport :

Op zondag 9 mei is de Formule 1 GP van Portugal, de vierde race van het seizoen. Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland doen om 15.00 uur live verslag op tv. Vanaf vrijdag 7 mei zijn bij Ziggo ook de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag te zien.

Dit is een van de vier races die dit jaar live wordt uitgezonden op RTL Duitsland. Bekijk hier op welk kanaal RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Om en om
De eerste drie races van het seizoen hadden steeds dezelfde twee nummer één en twee: Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ze wisselden de resultaten steeds om. Hamilton gaat met een paar punten voorsprong aan kop in de WK-stand.

Tijdschema Formule 1 GP van Spanje 2021

Vrijdag 7 mei

  • 11.30 uur: vrije training 1
  • 15.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 8 mei

  • 12.00 uur: vrije training 3
  • 14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 15.00 uur: kwalificatie

Zondag 9 mei

  • 13.45 uur: voorbeschouwing race
  • 15.00 uur: race

Eerste overwinning
Vijf jaar geleden won Max Verstappen in Spanje zijn eerste Formule 1-race. De jaren daarna was Lewis Hamilton steeds de snelste.

De Formule 1 GP van Spanje is zondag 9 mei om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 7 mei zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje 2021 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier