The Brokenwood Mysteries seizoen 3 vanaf vrijdag 7 mei te zien op België Eén

The Brokenwood Mysteries seizoen 3 vanaf vrijdag 7 mei te zien op België Eén
Nieuwe reeks van Nieuw-Zeelandse misdaadserie

Kijktip :

Op de Vlaamse zender Eén is vanaf vrijdag 7 mei het derde seizoen van de Nieuw-Zeelandse misdaadserie The Brokenwood Mysteries te zien. Deze spannende serie speelt zich af in het op het eerste oog zo rustige provinciestadje Brokenwood.

Kroegeigenaar
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien hoe kroegeigenaar Ray Neilson een toeristische Lord of the Rings-trip organiseert voor een groep niet-Engelstalige toeristen. Juist op dat moment wordt zijn vrouw dood aangetroffen onder een gigantische valse spin op een filmlocatie. Ze blijkt te zijn gestorven aan het gif van de enige giftige spin in Nieuw-Zeeland.

Dosis
Het bijzondere aan de zaak is dat de dosis zo'n tien keer dodelijker was dan normaal. Wat is hier gebeurd? De omstandigheden worden alleen maar verdachter wanneer blijkt dat de andere reisagentschappen niet echt rouwig zijn om de dood van Debbie. Het zorgt voor spannende nieuwe taferelen in het unieke Nieuw-Zeelandse landschap, dat maar zelden het decor is van een tv-serie.

Het derde seizoen van The Brokenwood Mysteries is vanaf vrijdag 7 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Brokenwood Mysteries seizoen 3 vanaf vrijdag 7 mei te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV