Onthullende docu The Battle for Britney over Britney Spears vrijdag op RTL Z

Onthullende docu The Battle for Britney over Britney Spears vrijdag op RTL Z
Kijkje in het turbulente leven van popidool

Kijktip :

Enkele maanden na de controversiële documentaire Framing Britney Spears is er weer een nieuwe productie verschenen over het popidool: The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservatorship. De documentaire van de BBC is op vrijdag 7 mei te zien op RTL Z.

Hitmachine
Eind jaren negentig brak de Amerikaanse zangeres Britney Spears wereldwijd door met de single '...Baby One More Time'. De bomen groeiden tot in de hemel en Spears transformeerde in een ware hitmachine met internationale kaskrakers als 'Sometimes', 'Oops!... I Did It Again' en 'Toxic'. Er volgde echter een publieke meltdown en Spears werd onder toezicht gesteld.

Lees verder onder de video's.

Complexe regeling
In de documentaire The Battle for Britney doet de Britse journalist Mobeen Azhar onderzoek naar het strenge toezicht waar popzangeres Britney Spears de afgelopen dertien jaar onder staat. In een poging deze complexe regeling te ontrafelen, reist Azhar naar Britney's geboorteplaats Kentwood, verdiept hij zich in de #FreeBritney-beweging en spreekt hij diverse mensen uit Britney's inner circle.

De documentaire The Battle for Britney is op vrijdag 7 mei om 20.30 uur te zien op RTL Z. Lees hier op welk kanaal RTL Z te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onthullende docu The Battle for Britney over Britney Spears vrijdag op RTL Z of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier